Kolla gärna filmen om hur vi jobbar!

Xpressreparation.se är en mobilserviceverkstad som helt enkelt reparerar Samsung Galaxy-smartphones, iPhones, iPad och dator i Xpressfart!. Vi har fyra verkstäder runt om Stockholm.

Här får du veta lite mer om mig …
Jag började meka och plocka isär leksaker redan som väldigt liten, inte alltid så uppskattat av min kära mamma så klart för på den tiden hade jag lite svårt för att sätta ihop grejerna igen. Jag var ingen bra reparatör helt enkelt. Men min nyfikenhet över hur saker funkar lärde mig och jag blev bättre och bättre på att plocka isär och sätta ihop saker. Ju äldre jag blev desto mer avancerade prylar pratar vi om så klart, jag pillade isär och satte ihop datorer, TV-spel, mobiltelefoner och lödade kretskort på löpande band – bästa skolan om du frågar mig.

Hur Xpressreparation.se startade ...

Som ni förstår blev det självklart för mig att få arbeta med mitt stora intresse så jag och min fru startade eget företag 2013. Vi är idag 4 anställda, 2 praktikanter och växer hela tiden.

Hur vi jobbar på Xpressreparation …
Det ska gå fort.
Eftersom datorer, iPads och smarta telefoner är en så stor del av vår vardag, både jobbmässigt och privat, så fokuserar vi verkligen på ordet Xpress i företagsnamnet. Vi vet hur viktigt det är att man får tillbaka sin iPhone, surfplatta eller dator snabbt! Vi tar oss an reparationerna i den turordning de kommer in till oss. Har vi delarna som behövs i lager blir din trasiga enhet klar samma dag. Behöver vi beställa delar så tar det lite längre tid.
Om du har superduperbråttom kan vi erbjuda dig vår Expresservice och prioritera din trasiga smartphone, iPad, etc. i kön. Det kostar en slant men du får tillbaka din apparat i en väldig fart!
Det ska vara bra.
På Xpressreparation gillar vi kvalitetsgrejer. Vi köper bara in de bästa reservdelarna och undviker piratkopior!  Det betyder att vi använder originaldelar så långt det är möjligt när vi reparerar dina teknikprylar, att det vi lagar håller är viktigare än att vi tjänar några kronor extra.
Det ska vara schyst.
Ärlighet varar längst lärde mamma mig. Så när vi får in ett extra klurigt problem som kräver en djupare felsökning och analys kontaktar vi dig så att du får en tidsuppskattning och ett kostnadsförslag på lösningen, det betyder att du slipper obehagliga överraskningar.
Du kan även göra det själv.
Nu lär vi även alla som besöker xpressreparation.se hur man själv kan laga sin smartphone. Det är inte svårt alls. Med ett reparations-kit som du beställer av oss och genom att följa våra enkla gör-det-själv-videos kan du spara ytterligare tid och kapa kostnader, och det gillar jag när våra kunder gör. Besök vår Youtube kanal här nedan.

Vad kan Xpressreparation göra för dig?
Bor du i Stockholm har du nära till oss. Här är vår central dit alla postreparationer och reservdelar skickas. Här utför vi också de mest avancerade reparationerna.  
I Stockholm har vi drop-in-service, sväng förbi med din trasiga smartphone, surfplatta eller dator så bjuder vi på en kopp kaffe medan du väntar!
På vår Stockholmsadress kan du även köpa reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon, surfplatta och dator och bli din egen reparatör. Det är lika enkelt att beställa grejerna via vår hemsida så klart.
I Stockholm, Västerås och Örebro kan vi även erbjuda på-platsen-service. Vi kör helt enkelt ut till dig och fixar det som behöver fixas på plats! Detta erbjudande riktar sig till företagskunder som vi skriver avtal med.
Sist men inte minst, vi har fasta priser på i princip allt. Bara för att du ska veta säkert vad det kostar. När vi från början inte vet vad felet är måste vi så klart återkomma med ett prisförslag.

På Xpressreparation får vi många nya kunder via rekommendationer, och det är verkligen härligt för det betyder att det vi gör uppskattas. Ring oss eller kom förbi redan i dag!
Hälsningar, Robert och Veronica på Xpressreparation.

Här är Vi som jobbar på

Robert

Operativ chef och supertekniker.

Jonathan

Datortekniker och är logistikansvarig på jobbet. När han inte jobbar med datorer så extraknäcker han som bagare.

Emelie

Kundmottagare och informationsansvarig

Jihad

Tekniker och informationsansvarig

Suren

Dator- och mobiltekniker i Södertälje

Ammar

Supertekniker

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Xpressreparation Sollentuna
08-408 06 005
Sollentunavägen 139
191 44 Sollentuna, Stockholm Län SE
map
Xpressreparation Årsta
0812155483
Årstavägen 29
120 52 Årsta, Stockholm Län SE
map
Xpressreparation Järfälla
08-408 06 005
Nettovägen 1
175 41 Järfälla, Stockholm Län SE
map