iPhonereparation medan du väntar i någon av våra fyra drop-in butiker som ligger i Årsta, Järfälla, Södertälje och Sollentuna

Välj din iPhone till vänster eller klicka på en av bilderna.

Osäker på vad som är fel med mobilen?

Beställ en undersökning.

Endast 295:-Läs mer

Fuktskada?

Vi kan sanera din iPhone och rädda bilderna.

iPhone 6s reparationer
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 4
iPhone 4s
iPhone 5

Reparera iPhone

Xpressreparation har lagat tusentals iPhone och har en av sveriges modernaste verkstäder för att kunna leverera snabbt. Vi har sedan tidigare specialiserat på reparation av tusentals iPhones från både företagare och privatpersoner. I hösten så uppgraderade vi vår webshop för att förbättra och förenkla när du beställer din iPhonereparation samt se dags aktuella pris.

Varför xpressreparation har specialiserat sig på iPhone reparationer och service.. Är du ute efter iPhone reparation och service, så vänd dig till oss. Våra Apple-tekniker tar hand om utanför garanti reparation samma dag. Om du behöver laga trasigt iPhone glas eller byta batteri, kan vi även reparera det. Vi utför reparation av alla iPhone från 4 till det senaste  6s. Vi har många års reparationserfarenhet av att laga Apples iPhone. Vi kan byta glas på din mobil under en timme. Skicka gärna din Apple-mobil till oss och vi kommer att reparera din trasiga mobil noggrant och korrekt. Hos oss kan du snabbt och enkelt beställa en iPhone service oavsett modell!

Kom och Laga

Vi kan komma till dig och reparera din iphone oavsett vart du bor i Storstockholm. Butiken i Sollentuna är nära Bromma, Kista, Vällingby,edsberg, norrviken,djursholm, Danderyd, Täby Centrum,Jakobsberg, Rotebro. Butiken i Märsta är nära  Upplands-väsby, sigtuna, rosersberg och knivsta. Butiken i Södertäje.

 

Byta iPhone glas - Trasigt glas på din iPhone?

Du kan räkna med oss. Denna typ av iPhone reparation är nödvändig om glaset på din iPhone har spruckit eller om skärmen har repats mycket. Vi har den perfekta lösningen.  Vi byter ut det trasiga glaset inom en timme i en våra butiker. Vi kan reparera ditt trasiga iPhone glas riktigt snabbt. Vi byter det enkelt till ett nytt glas! Glöm inte att du även kan beställa andra service och iPhone reparation som byte av laddkontakt eller batteribyte.

Byta iPhone 6 och 6s glas? Vi lagar den idag!

Apples senaste 6:an som är tunnare och lättare än tidigare och kan lätt bli skadad och få trasigt glas om du tappar den. Om du har tappat din mobil och den blev repad eller skärmen har spruckit, behöver din iPhone 6 repareras. Vi kan erbjuda byte av glas till förmånligt pris. Glöm inte att vi erbjuder även 5c och 5s reparation till bra pris. Våra tekniker klarar av alla möjliga fel som kan uppstå på din iPhone oavsett modell. Vi kan även reparera din trasiga iPhone powerknapp, laddningskontakt, samtalshögtalare.. Hos oss är det enkelt och snabbt att beställa en lagning (vi lagar inte bara trasiga skärmar, sprucket glas och repade chassi.)

Hos oss fungerar sensorer efter reparation av skärm.

Sensor kan skadas när du tappar din mobil. Skärmen släcks normalt under samtal och det finns sensorer som känner av när du har luren mot örat. Vi kan garantera att sensorn är i samma skick när du byter skärmen hos oss.

Tröttnat på din sprucken skärm? Mobilservice hos Xpressreparation.se

Tröttnat på din tejpade skärm om du har du tappat din iPhone och skärmen har spruckit? Vi rekommenderar att du byter ut skärmen genast. När glaset behöver bytas snabbt. Då har du kommit rätt. Beställ en iPhone reparation här och vi byter iPhone skärm åt dig. Skicka gärna in din iPhone till oss men beställ iPhone reparation först via hemsidan! Vi kommer att laga din iPhone och reparera dess trasiga skärm snabbt och billigt. Beställ reparation av iPhone här eller kom förbi en av våra butiker.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Xpressreparation Sollentuna
08-408 06 005
Sollentunavägen 139
191 44 Sollentuna, Stockholm Län SE
map
Xpressreparation Årsta
0812155483
Årstavägen 29
120 52 Årsta, Stockholm Län SE
map
Xpressreparation Järfälla
08-408 06 005
Nettovägen 1
175 41 Järfälla, Stockholm Län SE
map