Datorreparation till  kampanjpris!

Undersökningsavgift Endast 595kr.

 

Hämtning & lämning för endast 399kr.

Fyll i kontaktfOrmuläret för en kostnadsfri offert!

vardagar återkommer vi till dig samma dag.

Vi gör mycket mer än att laga telefoner och surfplattor. Våra erfarna tekniker servar och reparerar även de flesta datorer – Apple (MacBook, iMac med mera), Asus, Acer, HP, Dell och ännu fler märken.

Vi fixar både hårdvara och mjukvara, installationer, felsökning och reservdelar. Vi kan byta skärm, byta strömingång, byta moderkort och hårddisk, fixa backup och ominstallation av operativsystem. Vi kan även reparera moderkort på komponentnivå.

Dropin-butiker – kom förbi så lagar vi samma dag.

Vår dropin-butik ligger i Märsta,Sollentuna och Södertälje så att du har nära till din lokala reparatör var du än bor – Märsta, Sigtuna, Upplands Väsby, kungsängen, bålsta, Täby, Kista eller Stockholm! Läs mer under Våra butiker!

INTRESSEANMÄLAN SKOLA

  [recaptcha]

  Vi utför professionell och snabb datorSERVICE
  för alla stora och små varumärken.

  Microsoft Office – mail, program och molntjänst Vi är även Microsoft-certifierade på Office 365. Det gör att vi kan hjälpa mindre företag att få ordning på mail och allt annat i Microsoft Office 365:- E-post och kalenderfunktioner: Tillgång till e-post och kalender oavsett var du befinner dig och på alla mobila enheter. - Office-program: Gör ordbehandling i Word, kalkyler i Excel och snygga presentationer i Powerpoint – direkt i din webbläsare. - Filhantering via molnet: Molntjänst via Onedrive där du kan spara dina filer och lätt komma åt dem via dator, mobil och surfplatta. Vi hjälper dig med hela din molnstrategi! - Hemsida: Bygg en professionell webbplats med hjälp av enkla mallar.

  Slipp trixa med försäkringsbolagen.

  Är din dator försäkrad så tar vi även hand om samtalet med ditt försäkringsbolag och ordnar upp allt med dem. Du har säkert bättre saker för dig än att sitta i telefonkö och lyssna på konstig hissmusik.

  Vi kan undersöka din dator!

  Xpressreparation.se utför felsökning komplett med ett kostnadsförslag och skaderapport som kan skickas vidare till ditt försäkringsbolag.

  Sprucken skärm?

  Har du problem med din datorskärm? Är den sprucken, visar linjer eller att skärmen inte visar rätt färger? Vi kan byta skärmen billigt. Vi använder alltid originaldelar.

  VI LÄMNAR ALLTID GARANTI PÅ ALLA VÅRA ARBETEN!

  Fabriksåterställning

  Om du behöver hjälp med ett Windows- eller Mac-operativsystem som har problem kan vi installera om det, vilket gör det precis som nytt.

  Virusrensning och borttagning

  Det händer för alla, virus och sabotageprogram. Förlora inte din privata information, och värre, din bankbalans till brottslingar. Vi kommer att rensa din dator flera gånger och göra att eventuella elakingar sopas bort. Ja, vi kan även bli av med de irriterande pop-ups och falska viagra annonserna.

  TÄNK PÅ ATT VI ERBJUDER FASTPRIS PÅ MÅNGA DATORREPARATIONER!

  Lagning av strömingången

  Den bärbara datorn gled ur händerna? Barnen fick den och skadade strömporten? Lugna ner dig, det är inte så illa. Vi kan fixa det åt dig, snabbt och professionellt, för en fast avgift så att du vet precis hur mycket det kommer att kosta.

  Rengöring eller byte av datorfläkt

  Om fläkten på din dator börjar låta eller skramlar så kan det vara dags att byta ut den.

  OAVSETT OM DU HAR EN MAC ELLER EN PC KAN VI ÅTGÄRDA HÅRD- OCH MJUKVAROPROBLEM.

  Byte av tangentbord

  Åh nej, spillde barnen vatten på tangentbordet? Eller tuggade din katt isär några av tangenterna? Var inte rädd, datordoktorn är här. Jag kommer att ta ut mitt trogna stetoskop, diagnostisera problemet och byta ut tangentbordet så att du kan komma tillbaka till ditt arbete.

  Uppgradera minne

  Precis som du själv, har datorer ett minne. Lyckligtvis kan deras uppgraderas för att ge dig mer, medan ditt försämras med tiden. Tack och lov för datorer, om de bara kunde anslutas i våra hjärnor. Kanske en dag.

  FÖR MJUKARE GÅNG, BÄTTRE PRESTANDA OCH MER PROGRAMUTRYMME KAN VI INSTALLERA MER MINNE.

  Moderkortsbyte

  Din bärbara dator startar inte och inget händer när strömbrytaren trycks in? Detta är innerkroppen i hela datorn där minne, CPU och grafik är inbyggt i. Vi kan hjälpa dig att byta ditt moderkort.

  Uppgradera Hårddisk

  Har din dator bara slutat fungera och ingenting annat finns kvar att göra än att byta ut hårddisken? Se till att du tar med den till oss först. Som professionella, kan vi försöka att spara data, så mycket av det som kan läsas, innan utbytet av hårddisken.

  KONTAKTA OSS IDAG FÖR EN GRATIS OFFERT!

  ..ELLER RING OSS PÅ 08-408 06 005!

  Datorsupport timdebitering Wow, vi gör allt. Det finns inget behov av att slösa med tid, jag vet att din arbetstid är viktig, så vi kommer till dig och hjälper dig att fixa ditt IT problem. Mitt kontorsstöd är en extra tjänst som hjälper till med effektivitet och minska din ner-tid så att du kan hålla din verksamhet igång utan att behöva skicka iväg dina datorer. Du behöver inte få panik om en dator som innehåller viktiga filer slutar fungera, bara ge oss ett samtal och boka tid för en tekniker att komma och fixa det åt dig. Otroligt enkelt, bara håll koll på våra kontaktuppgifter för dessa nödsituationer. Våra tekniker är Microsoft Office 365 och Windows Server 2008 Active directory specialist.

  695 kr exkl. moms

  BLI UPPRINGD

  Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

  BOKA HEMBESÖK

  Skicka ditt mobilnummer till oss så ringer vi upp och bokar ett möte.

  HITTA BUTIK

  Hitta din lokala butik. Ange postnummer eller stad i sökfältet.